زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است

مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است آخرین وضعیت فعالیت مدارس شهرستان‌ها، نواحی و مناطق مختلف استان کردستان برای روز دوشنبه هشتم دی‌ماه اعلام شد که بر اساس آن، در شماری از مناطق، آموزش در تمامی یا برخی دوره‌های تحصیلی به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد دنبال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۷ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 28
کد خبر: ۲۹۸۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان در روز یکشنبه هفتم دی ماه، بر این اساس، در شهرستان‌های بانه، سقز، سروآباد و مریوان و همچنین منطقه زیویه، تمامی مدارس دولتی و غیردولتی در همه دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا، در دو نوبت صبح و بعدازظهر به‌صورت مجازی فعالیت خواهند داشت.

در شهرستان دیواندره نیز تمامی مدارس دولتی و غیردولتی در همه دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد دایر است.

در شهرستان بیجار، مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد فعالیت می‌کنند. همچنین در شهرستان سنندج (نواحی یک و دو) و منطقه کلاترزان، فعالیت مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در هر دو نوبت صبح و بعدازظهر غیرحضوری خواهد بود.

در منطقه کرانی نیز مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد فعال هستند.

در عین حال، تاکنون تصمیمی درباره نحوه فعالیت مدارس شهرستان‌های کامیاران، قروه و دهگلان و همچنین مناطق موچش و سریش‌آباد اتخاذ نشده است.

گفتنی است فرآیند آموزش دانش‌آموزان مطابق برنامه‌ریزی مدارس از طریق شبکه دانش‌آموزی شاد ادامه خواهد داشت و آزمون‌های نهایی نیز طبق برنامه اعلام‌شده، بدون هیچ‌گونه تغییری برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی: مدارس کردستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار